Παρουσίαση εισιτηρίων διαρκείας 2015-2016 ΚΑΕ Κηφισιάς

Added on :  22-Jul-2015
Uploaded by :  tvkifisias

Ότι κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας 2015- 2016 της επαγγελματικής ομάδας μπάσκετ της ΑΕΝΚ, που πλέον ονομάζεται ΚΑΕ Κηφισιάς, ανακοίνωσε σε ειδική εκδήλωση στο δημαρχείο Κηφισιάς ο αντιπρόεδρος Χάρης Ντιγριντάκης και κάλεσε όσους υποστηρίζουν την ομάδα και την παραμονή της στην Κηφισιά να τα αγοράσουν. Διευκρίνησε ότι ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κηφισιάς με την συμβολή του Δημάρχου Κηφισιάς θα είναι αρωγός στην προσπάθεια της ομάδας φέτος ενώ ανακοίνωσε ότι ο αγαπημένος μπασκετμπολίστας της Κηφισιάς Δημήτρης Μενουδάκος εντάσσεται πλέον στο προπονητικό επιτελείο της Κηφισιάς, μαζί με τον βασικό κόουτς Ηλία Παπαθεοδώρου και τον Λημνιάτη.
Την στήριξη του δήμου Κηφισιάς στην ομάδα ΚΑΕ Κηφισιάς τόνισε ο δήμαρχος Γιώργος Θωμάκος, στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο πρόεδρος, ο Γιώργος ο Βαγενάς ο οποίος μίλησε για τις αρχικές σκέψεις της μεταφοράς της έδρας της ομάδας στην Χαλκίδα και την παραμονή της τελικά στην Κηφισιά.
Την σημασία όχι μόνο της οικονομικής αλλά και της ηθικής στήριξης του δημάρχου Κηφισιάς αλλά και των φιλάθλων τόνισε ο Δημήτρης Μενουδάκος και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον κ.  Παναγιώτη Λατσούδα και την νέα διοίκηση της ομάδας (Βαγενάς, Ντιγριντάκης, Δημουλάς).

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΤΥΧΑΙΑ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρωτομαγιά στη...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Ο δημοτικός...

Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ
next
prev

Search Videos