Πρώτη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης Κηφισιάς

Added on :  17-Nov-2014
Uploaded by :  tvkifisias

Την Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο της Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας «Βίλλα Κώνστα» η 1η Δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης.

Στην συνεδρίαση ο Δήμαρχος- Πρόεδρος της Επιτροπής, κ. Γιώργος Θωμάκος ενημέρωσε τα μέλη για το θεσμό της Επιτροπής Διαβούλευσης και τόνισε πως μετά τον Ιούνιο του 2015 ο προϋπολογισμός θα είναι συμμετοχικός και θα προκύπτει από Συνελεύσεις Πολιτών. Επίσης, ο κ. Θωμάκος τόνισε πως από το νέο έτος στην επιτροπή θα συζητούνται ευρύτερες προτάσεις πέραν των τεχνικών θεμάτων και του προϋπολογισμού που ισχύει μέχρι σήμερα.

Κατά την συνεδρίαση ενημερώθηκαν τα μέλη της και έγινε συζήτηση  επί του καταρτισθέντος, από την Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου, Τεχνικού Προγράμματος, που περιλαμβάνει τα νέα αλλά και τα συνεχιζόμενα έργα, για το νέο έτος. Παράλληλα παρουσιάστηκαν αναλυτικά τα έξοδα και τα έσοδα επί του σχεδίου Προϋπολογισμού του Δήμου Κηφισιάς, οικ. Έτους 2015.

Κατά την συνεδρίαση καταγράφηκαν οι απόψεις και οι επισημάνσεις των μελών της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης και απαντήθηκαν αναλυτικά από τον Δήμαρχο κ. Γιώργο Θωμάκο, τους Αντιδημάρχους κ. Χρήστο Καλό, κα Σίσσυ Παπασπύρου και κ. Γιώργο Τσούλο όπως και από υπηρεσιακούς παράγοντες, τις προϊστάμενες των Διευθύνσεων Τεχνικών Υπηρεσιών και Οικονομικών Υπηρεσιών κ.κ. Ελένη Γιανιτσοπούλου και Μαρία Δαλιέτου, αντίστοιχα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΤΥΧΑΙΑ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στο πλαίσιο την...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Κλειστό παραμένει το...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
next
prev

Search Videos