Εκδήλωση του συλλόγου «Η Αγκαλιά» για το Αγέννητο Παιδί

Added on :  19-Dec-2014
Uploaded by :  tvkifisias

Μια εκδήλωση με ιδιαίτερο κοινωνικό ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδιού, στην αίθουσα εκδηλώσεων «Βασίλειος Γκατσόπουλος» του Δημαρχείου Κηφισιάς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Τουρισμού και Αγορά Εργασίας κ. Ευάγγελος Αυλήτης, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κ. Ζέτη Κασιμάτη και ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος στους Παιδικούς Σταθμούς Κηφισιάς κ. Ιωάννης Παντελεάκης.

«Σήμερα ημέρα δικαιωμάτων του Παιδιού, υπερασπιζόμαστε το Παιδί και συμπαραστεκόμαστε στην μητέρα που αποφασίζει να το κρατήσει παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει» τόνισε μεταξύ άλλων η Πρόεδρος  του Συλλόγου Προστασίας Αγέννητου Παιδιού – H Αγκαλιά, Δρ.Βαρβάρα Μεταλληνού, η οποία μίλησε για «Τα Δικαιώματα του Αγέννητου Παιδιού και τη Μητρική Αγάπη». «Η έγκυος πρέπει να προσέχει τον εαυτό της, γιατί όλα αυτά εντυπώνονται στο σώμα και στο πνεύμα του εμβρύου», επεσήμανε από την πλευρά του ο  Δρ.Βασίλειος Μπέλιος  ο οποίος μίλησε για το θαύμα της Ζωής.
 
Να σημειώσουμε πως ο  Σύλλογος Προστασίας Αγέννητου Παιδιού ιδρύθηκε το 1998 και συμπαραστέκεται πνευματικά, ψυχολογικά και οικονομικά στις μητέρες εκείνες, που επιθυμούν να έρθει στον κόσμο το παιδί τους, αλλά λόγοι εγκατάλειψης και οικονομικοί τις εμποδίζουν.
 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΤΥΧΑΙΑ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΑΘΛΗΤΙΚΑ

- Σε μια ξεχωριστή...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Eκδήλωση τελετής...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
next
prev

Search Videos