Αυλήτης: Δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στην Κηφισιά

Added on :  14-Nov-2014
Uploaded by :  tvkifisias

Ο Αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας Κηφισιάς κ. Αυλήτης μίλησε κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στις 12/11/2014 για την δράση διάθεσης αγροτικών προϊόντων χωρίς μεσάζοντες στην Κηφισιά.

Ο Δήμος Κηφισιάς διοργανώνει τη Δράση Διάθεσης Αγροτικών Προϊόντων χωρίς μεσάζοντες με τη συμμετοχή περίπου 20 Ελλήνων παραγωγών του Πρώτου Πανελληνίου Συλλόγου Παραγωγών «Δράση χωρίς μεσάζοντες- Απ’ ευθείας».
Η δράση με μεγάλη ποικιλία προϊόντων όπως λάδι, μέλι, όσπρια, πατάτες, ζυμαρικά, αλλαντικά, αλεύρι, κρασί  κ.α. θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014, από τις 8.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ, επί της οδού Κηφισού και Ερυμάνθου (πλησίον γηπέδου Ελπιδοφόρου) στην περιοχή της Νέας Κηφισιάς.
Η διαδικασία διάθεσης των προϊόντων θα γίνει με ελεύθερη πώληση στο σημείο της διανομής, με τιμές παραγωγών. Όλοι οι παραγωγοί που συμμετέχουν στο δίκτυο «Απ’ ευθείας» έχουν επιλεγεί βάσει των πιστοποιήσεων που φέρουν τα προϊόντα τους, με κριτήριο την άριστη ποιότητα και πάντα σε σχέση με την καλύτερη τιμή.
Για πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν έως την Παρασκευή, και από 09:00π.μ. έως 15:00 μ.μ. στο τηλ. 210-8102475.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΤΥΧΑΙΑ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

- Πραγματοποιήθηκαν την...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
next
prev

Search Videos