Διόδια Αφιδνών: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα νέα διόδια από Κηφισιά, Διόνυσο και Ωρωπό

Added on :  11-Oct-2014
Uploaded by :  Admin2

12/08/2013. Την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων σε Άγιο Στέφανο, Βαρυμπόμπη αλλά και σε άλλες περιοχές του λεκανοπεδίου Αττικής καθώς και στις σχεδιαζόμενες αυξήσεις στις τιμές, διατράνωσαν κατά την σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο σταθμό των Αφιδνών, οι κάτοικοι των Δήμων  Κηφισιάς, Διονύσου, Ωρωπού, και άλλων περιοχών.

Οι Δήμαρχοι Κηφισιάς κ. Νίκος Χιωτάκης, Διονύσου κ. Γιάννης Καλαφατέλης και Ωρωπού κ. Γιάννης Οικονομάκος έστειλαν από μικροφώνου και μέσω δηλώσεων στα Μ.Μ.Ε. σαφές μήνυμα προς την κυβέρνηση ότι δεν θα δεχτούν περαιτέρω υποβάθμιση της περιοχής με την εγκατάσταση νέων σταθμών διοδίων, αλλά και αυξήσεων στα ήδη υπάρχοντα.  

Πέρα από τους δημάρχους Διονύσου, Κηφισιάς και Ωρωπού, στη συγκέντρωση παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων κ. Θανάσης Ζεμπίλης, με τέσσερις αντιδημάρχους, εκπρόσωποι της εκκλησίας προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλου, οι βουλευτές των ΑΝ.ΕΛ. κα Ραχήλ Μακρή και κ. Παύλος Χαϊκάλης, δημοτικοί σύμβουλοι εκπρόσωποι του κινήματος «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ», εκπρόσωποι άλλων κοινωνικών οργανώσεων, και πλήθος κόσμου.

Στο μικρόφωνο του TV Kifisias μίλησε ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ο επικεφαλής της κίνησης "ΑΝΑΣΑ" Παναγιώτης Κανακάκης

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΤΥΧΑΙΑ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πλήθος κόσμου...

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Διονύσης...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το 2016 για το Ν.Π.Δ.Δ....

Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Category: ΚΟΙΝΩΝΙΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Category: ΠΟΛΙΤΙΚΗ

- Σε μια κατάμεστη...

Category: ΕΙΔΗΣΕΙΣ
next
prev

Search Videos